Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 5/12-11/12/21

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 5/12-11/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESERA KYPELON ANESTRAMENO
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων σήμερα στην ανάγνωση σας, δείχνει ότι είναι πιθανό να βιώνετε μια κούραση ή απογοήτευση στις υλικές υποθέσεις.

Το Τέσσερα των Κυπέλλων αναγνωρίζει ότι υπάρχει έλλειψη προοπτικής σε σχέση με τα υλικά αγαθά και όσα συμβαίνουν σε σχέση με αυτά. Ο νεαρός άνδρας, που απεικονίζεται στην κάρτα, κάθεται κάτω από ένα δέντρο. To δέντρο υποδηλώνει όλα τα υλικά αγαθά  στη ζωή του. Νιώθει παραγνωρισμένος, αδύναμος και άδειος. Μπροστά του βρίσκονται τρία γεμάτα φλιτζάνια που ο ίδιος δεν τα παρατηρεί  και το τέταρτο από πάνω του το αγνοεί.

Αισθηματικά: O Ιππότης των Ράβδων

ippoths ton rabdon anestrammenos
Ιππότης των Ράβδων

Οι Ιππότες συχνά είναι φορείς μηνυμάτων, και στον Ιππότη των Ράβδων , τα μηνύματα είναι πιθανό να είναι θετικά και να σχετίζονται τόσο με την εργασία όσο και με τα αισθηματικά. Στην τελευταία περίπτωση μπορεί να συναντήσετε κάποιο νέο άτομο είτε μέσα  από τη δουλειά σας ή μέσω κάποιου κοινωνικού γεγονότος. Αν είστε ήδη σε σχέση συνειδητοποιήστε ότι η επικοινωνία αναμέσα σας μπορεί να είναι το κλειδί. Βρείτε περισσότερο χρόνο να μιλάτε ό ένας στον άλλο . Αυτό θα βελτιώσει τα συναισθήματά σας σε μεγάλο βαθμό.

 
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ