Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξοτών 20/12-26/12/21

Τοξότης  (23/11-21/12)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξοτών 20/12-26/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος αναφέρετε στο γεγονός ότι μπορείτε να χρεώνεστε μια άχρηστη ιδέα ή σχέδιο. Ακόμα ότι αρνείστε να ακούσετε συμβουλές ή να λάβετε υπόψη την γνώμη κάποιου άλλου. Ενώ ο Ιππότης των Ξιφών κατευθύνεται  προς τους στόχους του,  ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος σπαταλά το χρόνο του. 

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος μπορεί να αποτελέσει προειδοποίηση όταν πρόκειται για την υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών. Μπορεί να υπάρχει η επιθυμία να βιαστούμε να κινηθούμε προς τα εμπρός, αλλά δεν πρέπει. Μπορεί να χρειαστεί να διαβάσετε και να ξαναδιαβάσετε όλα τα ψιλά γράμματα  πριν σηκώσετε την πένα.

Αισθηματικά: Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων σας συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα πρός τα πίσω και να σκεφτείτε αν αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε και άλλο χρόνο στην εργασία σας.

Μήπως ήρθε η ώρα για να δώσετε ένα διάλειμμα στον εαυτό σας; Μήπως πρέπει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και στον σύντροφο σας; Αν ναι, μην διστάσετε να το κάνετε! Άν όχι επαναπροσδιορίστε τις στρατηγικές σας και τις κατευθύνσεις σας

Το Επτά των Δηναρίων προμηνύει επίσης και την πιθανότητα αλλαγής προς το καλύτερο.

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ