Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος

VALES XIFON ANESTRAMENOW
Ο Βαλές των ξιφών ανεστραμμένος

Σε σχέση με τα εργασιακά ζητήματα,ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδεικνύει ότι μπορεί σύντομα να υπάρξει κάποια απροσδόκητη σύγκρουση στο χώρο εργασίας ή ένα μήνυμα που δεν περιμένατε. Δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά αφιερώστε λίγα λεπτά για να σκεφτείτε πριν απαντήσετε. Αν αναζητάτε εργασία, να ξέρετε ότι ορισμένοι εργοδότες είναι πολύ πιθανό να κάνουν εντατικούς ελέγχους ιστορικού πριν την πρόσληψη σας. Να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σας.

Αισθηματικά: Το Δέκα των Ράβδων

to deka ton ravdon
Το Δέκα των Ράβδων

Το Δέκα των Ράβδων συνήθως σημαίνει ένα σκληρότητα σε μια σχέση. Μπορεί να σημαίνει ότι ο/η εταίρος σας υποβάλλεται σε μια δύσκολη δοκιμασία που δεν έχει να κάνει με τη σχέση σας, αλλά χρειάζεται την υποστήριξή σας.

Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, το Δέκα των Ράβδων δείχνει ότι υπάρχει κάτι στη σχέση που πρέπει να διορθωθεί. Κοιτάξτε, και αποφασίστε. Δεν θα κερδίσετε με το να ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

ippotis ton kypelon
Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Ο Ιππότης των Κυπέλλων μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρετε σύντομα πολύ καλά νέα σχετικά με τα οικονομικά σας. Ο Ιππότης δείχνει συχνά μηνύματα που είναι ενθαρρυντικά και θετικά. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τα οικονομικά σας ο Ιππότης των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή όσο νομίζετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ