Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

Η Δικαιοσύνη αντανακλά την αναζήτηση της αλήθειας. Θα πρέπει να γνωρίζετε και να λέτε την αλήθεια  αντιλαμβανόμενοι τα λόγια και τις πράξεις των άλλων. Να είστε δίκαιοι με όλους και σύντομα θα είστε σε θέση να ανιχνεύσετε ποιοι είναι αληθινοί απέναντι σας και ποιοι όχι!

Μάθετε τους κανόνες που διέπουν αυτό με το οποίο ασχολείστε. Αυτή είναι μια στιγμή για να παραμείνετε αντικειμενικοί  και να βασίσετε τίς αποφάσεις σας σε γεγονότα και όχι σε φήμες.

Υπάρχει ανάγκη να είσαστε δίκαιοι όταν βλέπετε την κάρτα Δικαιοσύνη.

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Να μην ξοδεύετε πολύ χρόνο στην αυτολύπηση. Μια καλή ζωή έχει να κάνει με το πού εστιάζουμε. Βάλτε την εστίασή σας σχετικά με τα πράγματα και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας.Θα πρέπει να είστε ευγνώμονες..

Κοιτάξτε επίμονα τον εαυτό σας ως προς το αν είστε ρεαλιστές όσον αφορά την αγάπη . Έχετε  δώσει  την καρδιά σας κατά αποκλειστικότητα σε κάποιον; Σε κάποιον που δεν σας δίνει πολλά ή που κυριολεκτικά δεν είναι διαθέσιμος;

Οικονομικά: Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο

okto ton dinarion anestrameno
Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο
Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει την επιθυμία να έχετε οικονομικά οφέλη, αλλά συνάμα την έλλειψη ενθουσιασμού και την ικανότητα για να επιτευχθεί αυτό.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όσοι δουλεύετε σε δουλειά με μαύρο χρήμα καθώς θα μπορούσε να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ