Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  παίρνει τη σπίθα της έμπνευσης από τον Άσσο των Ράβδων. Ωριμάζει κατά την διάρκεια μιας προοδευτικής πορείας προς τα εμπρός. Έτσι, το Δύο των Ράβδων έχει να κάνει με το σχεδιασμό και την πρόοδο. Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε την ιδέα σας και να την μετατρέψετε σε ένα εφικτό σχέδιο. Να ξέρετε ότι θα σας οδηγήσει στην επιτυχία σας. Δεν είναι πλέον απλά μια ιδέα. Τώρα θα έχετε ένα σχέδιο σε ισχύ για να διασφαλίσετε το γεγονός ότι η ιδέα σας θα πραγματοποιηθεί όπως ακριβώς θα θέλατε.

Αισθηματικά: Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο 

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από τις όποιες κριτικές στον αισθηματικό χώρο. Παρόλα αυτά όμως πολλοί από σας αγωνιάτε για το τελικό αποτέλεσμα. Εδώ είναι και το οξύμωρο της όλης υπόθεσης. Δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα. Η μάχη έχει κερδηθεί .Εσείς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο αντανακλά αυτές τις αγωνίες σας.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να αφήσετε κατα μέρος τους φόβους σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Οικονομικά: Το Έξι των Ράβδων

Το Έξι των Ράβδων

Το Έξι των Ράβδων είναι σχετικά με την επιτυχία, τη νίκη και τη δημόσια αναγνώριση. Όχι μόνο έχετε καταφέρει την επίτευξη των στόχων σας, αλλά τώρα μπορείτε τώρα να αναγνωριστείτε δημοσίως για τις προσπάθειές σας και τα αποτελέσματά σας.

Αυτό ενσταλάζει ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης μέσα σας και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας.

Το Έξι των Ράβδων δείχνει ότι έχετε αξιοποιήσει τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας, προκειμένου να επιφέρεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχετε ξεπεράσει τις προκλήσεις στην πορεία!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ