Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά : Ο Διάβολος ανεστραμμένος

O Διάβολος ανεστραμμένος

Έχετε χρησιμοποιήσει τη θέση σας για τον έλεγχο, ή για να εκφοβίσετε και να χρησιμοποιήσετε τους ανθρώπους; Μήπως έχει συμβεί και το αντίστροφο πρός το πρόσωπο σας;Αν ναι, ημέρα της αναμέτρησης ήρθε!

Ο Διάβολος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς απελευθερώνεστε από καταστάσεις που δεν σας συμφέρουν πλέον.Εξεγείρεστε πρός τρίτους που σας έχουν βλάψει αναζητώντας δικαιοσύνη ή εκδίκηση.Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας.

Αισθηματικά: Το Άρμα

Το Άρμα

Το Άρμα λέει να μην αφήσετε τη φαντασία ή τους φόβους σας να σας παρασύρουν. Χρησιμοποιήσετε ήρεμα τη λογική για να λύσετε οποιαδήποτε συναισθηματική αναστάτωση. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται, μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε.

Μια πειθαρχημένη αυτοπεποίθηση που κρατά τα συναισθήματά υπό έλεγχο ή κρυμμένα μπορεί να υποδηλώνεται από το Άρμα στον αισθηματικό τομέα.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Ράβδων

O Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων υποδηλώνει μια νέα φάση της ζωής σας.Θα ξεκινήσει μετά από μια έντονη λάμψη έμπνευσης. Αυτή η έμπνευση θα επιφέρει μια καλή είδηση, ή πρόοδο στον τομέα σας, ή την εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ