Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Υπάρχει μια αίσθηση κούρασης στο Τέσσερα των Κυπέλλων. Μια απροθυμία στο να  δείτε τι έχετε κα εστιάζοντας μόνο σε αυτό που δεν έχετε. 

Αυτή είναι μια προειδοποιητική κάρτα!  Όταν παίρνετε κάτι που δεν έχετε ως δεδομένο, το αποτέλεσμα θα είναι  ένα επίπεδο  κενότητας ή απογοήτευσης. Θα πρέπει να αναδιοργανώσετε τις σκέψεις σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να αγνοήσετε, ο  κύκλος της απογοήτευσης θα συνεχιστεί.

Αισθηματικά: Άσσος των Ξιφών

ASSOW XIFON
Ο Άσσος των Ξιφών

Ανεξάρτητα από τις πραγματικές συνθήκες που συμβολίζονται από την κάρτα του Άσσου των Ξιφών τα πράγματα θα γίνουν τώρα πολύ πιο ευδιάκριτα. Είτε μέσω μιας ειλικρινής ομιλίας, είτε μέσω της δικής σας διαδικασίας σκέψης, είτε μέσω εξωτερικών ειδήσεων, θα ξέρετε πού βρίσκεστε. Τα αποτελέσματα αυτής της νεοαποκτηθείσας σαφήνειας δεν αποκαλύπτονται ακόμη. Όταν βλέπετε την κάρτα του Άσσου των Ξιφών σε ένα ρίξιμο θυμηθείτε τη φράση: “Η πληροφορία είναι δύναμη“. 

Οικονομικά: Βασίλισσα Δηναρίων ανεστραμμένη

VASILIS TON DINARION ANESTRAMENH
Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη μπορεί να δείχνει ότι αισθάνεστε ανήσυχοι σχετικά με το αν μπορεί να είστε  οικονομικά ανεξάρτητοι και ταυτόχρονα να διατηρείτε τις οικογενειακές σας σχέσεις .

Μπορεί να ανησυχείτε ότι αν επενδύσετε στην καριέρα σας ή την οικονομική σας ευημερία, μπορεί να μην έχετε αρκετή ενέργεια για να την οικογένειά σας.

Μερικές φορές, απλά δεν μπορεί να κάνετε τα πάντα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες  τις όποιες επιλογές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ