Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 1/5-7/5/20

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 1/5-7/5/20

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 1/9- 7/9
Ο Ιππότης των Ξιφών

Είναι μια πολύ ευπρόσδεκτη κάρτα! Ο Ιππότης των Ξιφών φέρνει γρήγορες αλλαγές .Συνεπώς, αν είστε ήδη σε μια εργασία και θέλετε  να φύγετε από αυτήν, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε το κατάλληλο timing για την αλλαγή των ενεργειών σας έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τις νέες σας προοπτικές.Να είστε προσεκτικοί με τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Μόλις ο Ιππότης των Ξιφών φτάσει στους στόχους του, τίποτα  δεν τον σταματά. Δεν βλέπει – και δεν ενδιαφέρεται – για τυχόν επικείμενες προκλήσεις. Είναι γεμάτος με απόλυτη φιλοδοξία, δύναμη και αποφασιστικότητα να πετύχει με την αναζήτηση του( ανεξάρτητα από το τι). Ωστόσο, αυτός ο προσδιορισμός θα μπορούσε επίσης να τον τυφλώσει για να δει τις πιθανές συνέπειες των πράξεων του στους άλλους, καθώς χαράζει τον δρόμο του προς την επιτυχία. Το τελευταίο θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε μεγάλο κίνδυνο.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 1/9- 7/9
Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει μια ώριμη σχέση αγάπης, ένα συναισθηματικό άτομο, που έχει αφήσει τα συναισθήματά του να  τον ελέγχουν .

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων ανεστραμμένος μπορεί να εξαρτάται πάρα πολύ από τους άλλους και να βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων.

Σήμερα κάποιοι από εσάς μπορεί να πέσετε σε διάφορες μορφές φυγής  προκειμένου να ξεπεράσει  το συναισθηματικό πόνο.

Οικονομικά: Το Πέντε των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 1/9- 7/9
Το Πέντε των Ράβδων

Το Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει πως ενώ αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οικονομική ρευστότητα, προσπαθήστε  να δείτε την οικονομική σας κατάσταση ήρεμα και ψύχραιμα. Μπορεί να μην είστε σε θέση να ανταποκριθείτε αμέσως  σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ποτέ δεν θα τις εκπληρώσετε .

Το Πέντε των Ράβδων υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τις οικονομικές σας προβλέψεις . Είναι πιθανό ότι μια επένδυση θα πέσει, ή ότι η εταιρεία σας θα αντιμετωπίσει οικονομικές απώλειες.

Οι οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δυσβάσταχτες, αλλά έχετε αρκετό χρόνο για προγραμματισμό. Το Πέντε των Ράβδων δείχνει ότι η όποια οικονομική απώλεια είναι προσωρινή.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ