Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 21/9-30/9

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 21/9-30/9

Επαγγελματικά: Η Δικαιοσύνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 21/9-30/9
Η Δικαιοσύνη

Η Δικαιοσύνη είναι ένας δείκτης αυτή την στιγμή ότι δεν γνωρίζετε τη δική σας αξία. Μπορείτε να κάνετε και να έχετε περισσότερα, αλλά κάπου στο δρόμο της ζωής σας, συμφωνήσατε να κάνετε, περισσότερα και να έχετε λιγότερα. 

Τα χρήματα είναι μια μορφή αγάπης. Υπάρχουν για να υλοποιήσουν τα όνειρα σας. Γιατί λοιπόν δεν τα αφήνετε; Ποια είναι η αντίσταση; Εάν το πρόβλημα είναι το περιβάλλον εργασίας σας, τότε, τι σας κάνει να μένετε εκεί που βρίσκεστε; 

Η Δικαιοσύνη στη Ταρώ κρατά το σπαθί της σε όρθια θέση, που σημαίνει ότι πρέπει να είστε άμεσοι και απόλυτα ορθολογικοί στις απαντήσεις σας. Συγκρίνετε το χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλετε σε σχέση με τα χρήματα. Την ικανοποίηση που παίρνετε και αναρωτηθείτε: Είναι η δουλειά σας δίκαιη για εσάς; 

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 21/9-30/9
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Πρέπει πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο για διαλογισμό. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην ζωή σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αισθανθείτε συναισθηματικά σταθεροί για μία ακόμα φορά.

Οι αλλαγές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την απομάκρυνση από ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής ή ένα κύκλο φίλων πού έχουν αρνητική επίδραση σε εσάς ,ένα σύντροφο που δεν είναι ότι το καλύτερο για εσάς ή μια δουλειά που σας κάνει δυστυχισμένους.

Ακόμα πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε επιδοθεί σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις και να αποζητάτε ένα ιδεαλιστικό τρόπο ζωής. Τίποτα και κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτήν την ζωή.

Οικονομικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 21/9-30/9
Η Βασίλισσα των Δηναρίων

Η Βασίλισσα των Δηναρίων στην θέση της συμβουλευτικής μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις προοπτικές της επιχείρησής σας. Ίσως υποτιμάτε τα αποτελέσματα που είναι πιθανό να επιτύχετε. 

Επειδή η Βασίλισσα των Δηναρίων μπορεί να προβλέψει επιτυχία στην επιχείρηση, είναι μια πολύ θετική κάρτα. Ωστόσο, θα υπάρχουν πάντα στιγμές που θα θεωρούνται αρνητικές.  Εάν συμβαίνει αυτό, η Βασίλισσα των Δηναρίων σας συμβουλεύει ότι επενδύετε μόνο σε προϊόντα και λογισμικό που γνωρίζετε ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, όχι αυτό που νομίζετε ότι σας κάνει να μοιάζετε με έναν ιδιοκτήτη έξυπνης επιχείρησης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ