Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να δείξει σημαντικές καθυστερήσεις, ιδίως όσον αφορά τα ταξίδια ή σε σχέδια εν εξελίξει. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολλή ενέργεια και ενθουσιασμός για να προχωρήσετε, τώρα αντιμετωπίζετε πολλαπλά εμπόδια στην πορεία σας. Αυτό είναι εξαιρετικά απογοητευτικό και μπορεί να σας κάνει ολοένα και πιο ανυπόμονους μέρα με τη μέρα.

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει να αναζητήστε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Αισθηματικά: Το Τρία των Κυπέλλων

Το Τρία των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Αν είστε ήδη σε μια σχέση, τo Τρία των Κυπέλλων δείχνει ότι μπορείτε να γιορτάζετε μία επέτειο ή να ετοιμάζεστε για την επισημοποίηση της σχέσης σας. 

Να είστε προσεκτικοί με την καρδιά σας. Μην έρθετε σε σεξουαλική επαφή με κάποιον που δεν μοιράζεται τους στόχους της σχέσης σας. Το Τρία των Κυπέλλων μπορεί μερικές φορές να δείχνει μια απελευθέρωση στάσης απέναντι στο σεξ.

Γενικά τo Τρία των Κυπέλλων δείχνει ένα συναρπαστικό, ξέγνοιαστο συναίσθημα ή γεγονός. Είτε η ξέγνοιαστη συμπεριφορά προέρχεται από μια γιορτή από μια ήδη καθιερωμένη σχέση ή από μια ρομαντική συνάντηση.

Οικονομικά: Το Τρία των Ράβδων

Tρία των Ράβδων

Το Τρία των Ράβδων δείχνει πως σε ότι έχετε εργαστεί τα πράγματα αρχίζουν να απογειώνονται και τα αποτελέσματα να φαίνονται. Το μέλλον φαίνεται λαμπρό και ρόδινο από το σημείο όπου στέκεστε.

Το Τρία των Ράβδων φέρνει μαζί του μια αίσθηση της προσωπικής δύναμης. Είναι ένας χρόνος από υπέροχη προσωπική ανάπτυξη.

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να καταλάβετε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν υπό την επίδραση αυτής της κάρτας, καθώς τα πράγματα στην ζωή αρχίζουν να εξελίσσονται ευνοϊκότερα τώρα. Ωστόσο, δώστε προσοχή ακόμα και στα πιο πεζά θέματα της ημέρας διότι θα χρειαστούν ακόμη αντιμετώπιση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ