Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

TESSERA TON KYPELLON
Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Το Τέσσερα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι πολλοί από εσάς τον τελευταίο καιρό έχετε μια τάση μεμψιμοιρίας. Αυτό δεν σας προστατεύει και επίσης εκνευρίζει τον περίγυρό σας. Μια καλή ζωή έχει να κάνει με τις επιλογές μας. Εστιάστε σχετικά με τα πράγματα και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε ευγνώμονες.

Χάνετε τον χρόνο σας που είναι πολύτιμος με την αυτολύπηση. Ο χρόνος περνάει και κάποια στιγμή θα κοιτάξετε πίσω και θα δείτε μόνο λάθη. Αυτή η κάρτα σάς προειδοποιεί να θυμάστε να δίνετε προσοχή σε οτιδήποτε “είναι τώρα”.

Αισθηματικά: Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

TRIA DINARIA ANESTRAMENO
Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Στην περίπτωση των αισθηματικών , το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο συνεπάγεται μια παγίωση. Δηλαδή, ο σύντροφος σας έχει σταματήσει να έχει συναισθήματα για σας ή και το αντίστροφο. Η απομάκρυνση αυτή οφείλεται στο γεγονός επειδή απομυθοποιήσατε εσείς αυτόν ή αυτός εσάς.

Οικονομικά: Το Δύο των Ράβδων

2 TON RABDON
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων σε σχέση με τα οικονομικά σας , σας συμβουλεύει να αναθεωρήστε κάποιες ιδέες σας στην διαχείριση των χρημάτων σας και θα εκπλαγείτε από την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Σε γενικές γραμμές το Δύο των ράβδων απαιτείτε για όλες τις επιτυχημένες σχέσεις στον οικονομικό τομέα υποδηλώνοντας ότι είστε έτοιμοι να προβείτε σε επιτυχημένους  συνδυασμούς με νέους ή ασυνήθιστους τρόπους. Τα όποια χρέη θα αρχίσουν να μειώνονται. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ