Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Ο Μάγος ανεστραμμένος

O MAGOAS ANESTRRAMMENOS
Ο Μάγος ανεστραμμένος

Όταν ο Μάγος έρχεται  ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι τρίτα άτομα θέλουν να σας κατευθύνουν εκεί που θέλουν αυτά! Υποδηλώνει επίσης ότι  μπορεί να αμφιβάλλετε άσκοπα για τον εαυτό σας με αποτέλεσμα  να  προκαλείτε προβλήματα όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Ο Μάγος ανεστραμμένος δείχνει  ότι έχετε χάσει την πίστη στην ικανότητά σας. Η κατάσταση  αυτή πρέπει να σταματήσει  τώρα, για να μπορέσετε να γίνετε και πάλι δημιουργικοί και επιτυχείς.

Αισθηματικά: To Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

ennea kypellon anestrammeno
Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

To Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο εκφράζει την αίσθηση ότι κατά βάθος υπάρχει ακόμα κάτι που σας λείπει.

Σας λείπει η εσωτερική αυτό-ικανοποίηση. Μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις λόγω ατελειών και λαθών. Από την άλλη πλευρά μπορεί να σημαίνει ότι είστε τόσο γεμάτοι με τον  εαυτό σας και τις επιτυχίες σας που δεν μπορείτε να δείτε ή να ασπαστείτε την άποψη κανενός άλλου.

Τέλος για ορισμένους από εσάς ,το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι είστε τόσο συναισθηματικοί που δεν μπορείτε να προβείτε σε άμεσες λύσεις.

Οικονομικά: 

erimitis anstrammenos
Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος σήμερα υποδηλώνει ότι σας έχει κυριεύσει η απογοήτευση επειδή δεν υπάρχει φως σε κάποιο οικονομικό πρόβλημά σας. Φαίνεται ότι πάει να καταστεί μόνιμο Αυτό σάς φέρνει συναισθήματα αδιαφορίας ή καχυποψίας για τον κόσμο.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ