Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 1/5-7/5/20

Δίδυμοι (21/5-26)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 1/5-7/5/20

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 1/9- 7/9
Tο Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε προσπαθήσει να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά δεν ήσασταν σε θέση να επιτύχετε τους στόχους που είχατε βάλει. Ίσως υπήρξαν κάποιες απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή  μπλοκαρίσματα στη διαδρομή σας.

Αισθηματικά: Το Δύο των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 1/9- 7/9
Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών υποδηλώνει ότι αυτή τη στιγμή αρκετοί από εσάς επιλέγετε να κρατήσετε τα μάτια σας κλειστά σε σχέση με τις δυνατότητες σας. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να μην χρειαστεί να  κάνετε μια δύσκολη επιλογή.

Μπορεί να σας γίνει μία άμεση ερώτηση και επειδή δεν θέλετε πληγώσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, απέχετε από την απάντηση. Στις προσπάθειες που έχετε κάνει για να σώσετε τον εαυτό σας, και αντί αυτού τον βλάψατε, κάνετε την επιλογή του να κλείσετε την καρδιά σας.

Το τελευταίο παράγει πολύ πόνο και βαθιά επίπεδα δυστυχίας. Όλες οι δράσεις σας αυτή τη στιγμή επηρεάζονται όχι από διαλογισμό και ηρεμία  αλλά από ακανόνιστες συγκρούσεις συναισθημάτων!

Οικονομικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

to tria tvn rabdon anestrameno
Tο Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα κατά την διάρκεια των όποιων συναλλαγών.

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο  υποδηλώνει προγραμματισμό για μελλοντικές αλλαγές. Προσέξτε τις όποιες επιλογές που θα εμφανιστούν.

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Υπάρχει στασιμότητα. Ορισμένοι από εσάς ίσως να έχετε βραχυπρόθεσμους στόχους. Ίσως ακόμα και να μην κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να περιμένετε κάποια πράγματα να γίνουν από μόνα τους. Κάποιοι αναζητάτε ίσως το εύκολο κέρδος αναλαμβάνοντας ρίσκα ή επενδύσεις υψηλού κινδύνου.. Κάποιοι άλλοι δεν πιστεύετε στον εαυτό σας με αποτέλεσμα να αποφεύγετε ηγετικές θέσεις ή τις όποιες ευθύνες.

To Tρία των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει να είστε δεκτικοί στις ανάγκες σας .Να αναγνωρίσετε πότε χάνετε τα ταλέντα, τις δεξιότητές σας. Θα υπάρξει επίλυση μετά από κάποιο αγώνα.  Αλλά τώρα είναι ακόμα απαραίτητη η εργασία. Η σωστή ισορροπία δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. Αυτό γιατί ασχολείστε με τις “εσωτερικές” σκέψεις και .αποκλείεται τα εξωτερικά πλεονεκτήματα. Έχετε γίνει μάρτυρες προσφέροντας πολύ περισσότερα σε άλλους και οι άλλοι να επωφελούνται από εσάς. Πρέπει να ελέγξετε τα πάντα πριν προχωρήσετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ