Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/10-14/10

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/10-14/10

Επαγγελματικά: Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/10-14/10
Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια αγχωτική εργασία και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να φύγετε.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι, μπορεί να είναι όλα ιδέα σας καθώς φοβάστε την αλλαγή και την μεταρρύθμιση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείτε να σκεφτείτε σωστά ή θετικά.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι μια προσωρινή λύση σε ένα πρόβλημα θα βρεθεί και θα χρησιμοποιηθεί.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/10-14/10
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Η κάρτα του Βασιλιά των Ξιφών δείχνει ότι είστε συνδεδεμένοι στη σχέση σας, τόσο διανοητικά και πνευματικά. Η σχέση σας είναι αυτή που διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντές και σας κάνει να σκεφτείτε. Είναι μια υγιή και συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση … ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι.

Αν είστε σε μια κακή σχέση και υπάρχει στασιμότητα, ο Βασιλιάς των Ξιφών σας καλεί να αναρωτηθείτε με ποιους τρόπους παραβίασαν τα όριά σας και σφετερίστηκαν τη σχέση.Μερικές φορές αυτή η κάρτα καταλήγει ως μια προειδοποίηση κατάθλιψης είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, αν είστε γυναίκα, ή τον εαυτό σας αν είστε άνδρας.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/10-14/10
O Βαλές των Ράβδων

Ο Βαλές των Ράβδων υποδηλώνει ότι θέλετε να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό. Κάτι που κανείς άλλος δεν το έχει προσπαθήσει, αλλά έχετε μια φοβία για το αν πραγματικά θα λειτουργήσει.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε άνοδο στα οικονομικά καθώς ο Βαλές των Ράβδων δείχνει ότι τα πράγματα που ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό αρχίζουν να καρποφορούν. Επίσης είναι πιθανό να ανακάμψετε παίρνοντας κάποια χρήματα που είχατε δανείσει.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η κάρτα δείχνει ότι τα πράγματα που ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό αρχίζουν να καρποφορούν. Μπορεί επίσης να φανεί  η ανάγκη για νέα πράγματα , νέες περιπέτειες, νέες προσεγγίσεις και νέες ιδέες. Ο Βαλές των Ράβδων  φέρνει θετική ενέργεια.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ