Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 25/10-31/10/21

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 25/10-31/10/21

Χρηματοπιστωτικά: Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ράβδων ανεστραμμένο σας προειδοποιεί να είστε σήμερα  προσεκτικοί και να μην κάνετε υποθέσεις ή να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.  Πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων  και  απελευθερώστε  τον εαυτό σας από τις πιέσεις που αισθάνεστε. Οι διακοπές ή ένα διάλειμμα μπορεί να σας κάνει  καλό,  και να σας αναζωογονήσουν.

Αισθηματικά: Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη

Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη

Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη δείχνει ότι αν αγωνίζεστε σε μια σχέση, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκαταστήσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο ,αλλά μην διστάσετε κάντε το!  Δυστυχώς, οι προηγούμενες σχέσεις σας ,σας έχουν επηρεάσει στο πώς να  βλέπετε τον εαυτό σας και την ικανότητά σας να αγαπάτε και εμπιστεύεστε ένα άλλο πρόσωπο. Μπορεί έτσι  να αμφιβάλλετε για την εσωτερική ομορφιά σας και να χάσετε την έμπνευσή σας για τη δημιουργία μιας όμορφης, σχέσης αγάπης.

Μπορεί επίσης να είστε υπερπροστατευτικοί για κάποιον που αγαπάτε και αυτό είναι ένα επικίνδυνο  τέντωμα σχέση σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε  να μην υπερβαίνετε τα όρια!

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ