Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 3/1-9/1/22

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 3/1-9/1/22

Χρηματοπιστωτικά: Ο Πύργος

Ο Πύργος

Η κάρτα του Πύργου υποδηλώνει μια εμπειρία που κλονίζει τα θεμέλια της σημερινής αίσθησης ασφάλειας ή  και των  δυνάμεων σας  και έρχεται για να αμφισβητήσει κάποιες εδραιωμένες πεποιθήσεις, αντιλήψεις, στάσεις και συμπεριφορές σας. Μπορεί να είναι , μια χρηματοοικονομική αποτυχία ή απώλεια θέσεων εργασίας. Εν πάση περιπτώσει, κάτι που διεισδύει στον πυρήνα της εσωτερικής ύπαρξής σας, σας επηρεάζει πνευματικά, ψυχικά και σωματικά. Συχνά είναι η  περιγραφή μιας μεγάλης αναταραχής, αναστάτωση, έκτακτης ανάγκης ή κρίσης, όπου αν και αρχικά παρουσιάζονται αρνητικές καταστάσεις από τον απόηχο ενός τέτοιου γεγονότος οι θετικές εξελίξεις θα φανούν πολύ αργότερα.

Αισθηματικά: Ο Τρελός ανεστραμμένος 

O Τρελός ανεστραμμένος

Ο Τρελός ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει ότι η ζωή σας είναι πολύ συμβατική, προβλέψιμη, θλιβερή και ανιαρή. Ήρθε ο χρόνος για να σπάσετε τον κανόνα και να εξασφαλίσετε κάτι υπέρ σας.

Κάτι που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να το δοκιμάσετε. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξετε να κάνετε κάτι άγριο ή εξωφρενικό. Μπορεί να σοκάρει μερικούς ανθρώπους στη διαδικασία. Είναι καιρός όμως να λύσετε το σακίδιο σας και να εξετάσετε τα εργαλεία (ικανότητες) που έχει στο εσωτερικό.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ