Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/7-31/7

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/7-31/7

Επαγγελματικά: Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/7-31/7
Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη

Στην επιχείρηση ή τη σταδιοδρομία, η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη υποδηλώνει έλλειψη ανάπτυξης . Η καριέρα σας μπορεί να πηγαίνει στο πουθενά, είτε γιατί δεν είναι δρόμος σωστός για σας είτε εξαιτίας τριτογενών παραγόντων. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση της αδράνειας και καχεκτικής ανάπτυξης.

Ωστόσο, η επιχείρησή σας μπορεί απλά να διέρχεται ένα μεταβατικό στάδιο και έτσι μπορεί να απαιτείται υπομονή.

Μπορεί επίσης να είστε υπερπροστατευτικοί για κάποιον που αγαπάτε και αυτό είναι ένα επικίνδυνο τέντωμα σχέση σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε  να μην υπερβαίνεται τα όρια!

Αισθηματικά: Ο Ιεροφάντης

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/7-31/7
Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί την ιερή τελετουργία του γάμου και της οικογένειας.

Ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί τις συμβατικές σχέσεις που ακολουθούν τους κανόνες. Δεν είναι τυχαίο που οι τρεις λέξεις κλειδιά του Ιεροφάντη είναι: Γάμος, συμμαχία, αιχμαλωσία ,Αυτό σημαίνει έναν γάμο που μπορεί να ξεκίνησε κάποτε με φλογερά συναισθήματα και τώρα έχει καταντήσει ένας ” συμβατικός γάμος

Αυτές είναι οι σχέσεις που βασίζονται σε κοινές αξίες και σε συστήματα πεποιθήσεων.  Η κάρτα του Ιεροφάντη ενίοτε  αναφέρεται σε αδελφές ψυχές ή σε άτομα που μοιράζονται μια βαθιά σχέση.

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/7-31/7
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο σας συμβουλεύει να είσαστε  προσεκτικοί με τις όποιες οφειλές σας και με κάποιο  ποσό  χρέους που ενδεχομένως να δημιουργηθεί .

Είναι δυνατόν με το  Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο  να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα εξαιτίας  υπερβολικών επιτοκίων  ή προσωπικών  απειλών , σε περίπτωση μη αποπληρωμής  στην ώρα τους.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο λέει επίσης να είστε επιφυλακτικοί, με προγράμματα  ” γρήγορου πλουτισμού” που είναι πιο πιθανό να σας αφήσουν  με μια τρύπα στην τσέπη παρά με ένα σωρό μετρητών. 

Το Έξι των Δηναρίων υποδηλώνει ότι μπορεί να είστε σαν τον πλούσιο άνθρωπο σε αυτή την κάρτα. Μοιράζετε τον πλούτο και την αφθονία σας με άλλους. Έχετε συγκεντρώσει μεγάλο πλούτο. Έτσι τώρα είστε σε θέση να προσφέρετε οικονομική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε δωρεές, αποτιμώντας ή συγκεντρώνοντας χρήματα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ