Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 15/8

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : H Βασίλισσα των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 15/8
H Βασίλισσα των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 15/8

H Βασίλισσα των Δηναρίων είναι η μητέρα που καλλιεργεί τον υλικό κόσμο. Στο σπίτι, δείχνει την αγάπη της για τους άλλους. Παράλληλα είναι σε θέση να εργάζεται σε πλήρες ωράριο για να συνεισφέρει οικονομικά στο νοικοκυριό. Συχνά παρουσιάζεται ως πρωταγωνίστρια για την επιβίωση της οικογένειας. Είναι αριστοτεχνική στο να φροντίζει τις πρακτικές ανάγκες της εργασίας, του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ παράλληλα δίνει την αγάπη και την υποστήριξή της σε εκείνους που την ενδιαφέρουν.

H Βασίλισσα των Δηναρίων  ενσωματώνετε στον απόλυτο αρσενικό γονέα που εργάζεται. Φροντίζει για τις οικογενειακές και οικιακές ευθύνες. Δημιουργεί μια οικονομική αφθονία. Μπορεί να διατηρεί μια υγιή ισορροπία μεταξύ του σπιτιού και της εργασίας. 

Επίσης η Βασίλισσα των Δηναρίων υποδηλώνει ότι είναι σημαντικό για σας να ζείτε ανεξάρτητα, με ένα σταθερό εισόδημα και με αρκετό χρόνο και χώρο για  τους αγαπημένους σας. Μπορεί να προσπαθείτε να επιτύχετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της ζωής σας στο σπίτι και την εργασία, δίνοντας όλο σας το “είναι ” σας και στους δύο τομείς. Τ

Η Βασίλισσα των Δηναρίων αντιπροσωπεύει ευημερία και ασφάλεια. Έχετε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσετε ένα επίπεδο οικονομικής ή φυσικής ασφάλειας, το οποίο με τη σειρά του σας δίνει τη δυνατότητα να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους και να μοιράζεστε τον πλούτο και την αφθονία σας με αυτούς που αγαπάτε. Χρησιμοποιήσατε την οικονομική ευημερία σας για να οικοδομήσετε ένα άνετο περιβάλλον στο σπίτι και εστιάζεστε εξίσου στην επένδυση στην οικογένειά σας ως τον προσωπικό σας πλούτο.

Αυτή η βασίλισσα σας ζητά να διατηρήσετε μια συμπονετική, προνοητική, πρακτική και καθοδηγούμενη στάση όταν ασχολείστε με άλλους και τις παρούσες περιστάσεις σας. Εστιάστε στη δημιουργία μιας ήρεμης και ισορροπημένης ζωής για τον εαυτό σας.Να είστε έτοιμοι και πρακτικοί. Να αντιμετωπίζετε ζητήματα που προκύπτουν χρησιμοποιώντας απλές λύσεις που διορθώνουν .

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ